Logo Vrij Natuurlijk

Ben je van gedachten veranderd en wil je graag een product of je hele bestelling retourneren? Dat is uiteraard mogelijk.

Neem binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op via info@vrijnatuurlijk.nl . Hierna heb je nog 14 dagen om je bestelling of product retour te sturen.

De terugbetaling doen wij binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten (meestal binnen 1 a 2 werkdagen).

Wil je de hele bestelling retourneren? Dan crediteren wij ook de verzendkosten van je bestelling. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Stuur de producten ongebruikt en voorzien van originele verpakking naar:

Vrij Natuurlijk
T.a.v. Retour
Barnsteenhorst 158
2592 EM Den Haag

Graag hierbij je naam, ordernummer en rekeningnummer (waarop wij de terugbetaling kunnen overmaken) vermelden.

Retours die niet zijn aangemeld, van de juiste gegevens zijn voorzien, niet in nette en ongebruikte staat zijn of waarvan de originele verpakking ontbreekt, kunnen wij niet in behandeling nemen!

Uitzondering:
Om hygiënische redenen en gezondheidsrisico’s kunnen wij verzorgingsproducten, cosmeticaproducten en supplementen waarvan de verzegeling is verbroken NIET retour nemen. Ook Menstruatieondergoed wat gewassen is kunnen wij niet retour nemen.

De waardering van vrijnatuurlijk.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 48 reviews.