Ben je van gedachten veranderd en wil je graag een product of je hele bestelling retourneren? Dat is uiteraard mogelijk.

Neem binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op via info@vrijnatuurlijk.nl . Hierna heb je nog 14 dagen om je bestelling of product retour te sturen.

De terugbetaling doen wij binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten (meestal binnen 1 a 2 werkdagen).

Wil je de hele bestelling retourneren? Dan crediteren wij ook de verzendkosten van je bestelling. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Stuur de producten ongebruikt en voorzien van originele verpakking naar:

Vrij Natuurlijk
T.a.v. Retour
Barnsteenhorst 158
2592 EM Den Haag

Let op! Dit retouradres geldt NIET voor producten van Aqualine en Saqua.

Graag hierbij je naam, ordernummer en rekeningnummer (waarop wij de terugbetaling kunnen overmaken) vermelden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzondering:
Om hygiënische redenen en gezondheidsrisico’s kunnen wij verzorgingsproducten, cosmeticaproducten en supplementen waarvan de verzegeling is verbroken NIET retour nemen. Ook Menstruatieondergoed wat gewassen is kunnen wij niet retour nemen.

De waardering van vrijnatuurlijk.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 50 reviews.