Vrij Natuurlijk is dé webshop voor een eenvoudiger, natuurlijker leven.

Gedurende ons leven komen we veelvuldig in aanraking met schadelijke stoffen. Dit begint al vroeg, namelijk bij de geboorte. Luiers, lotions, olie, waspoeder en afwasmiddel. Allemaal producten die in aanraking komen met een pasgeborene. In reguliere producten zitten vaak ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor onze gezondheid, ook de manier waarop ze geproduceerd worden is vaak verre van natuurlijk, en kan schade aanrichten aan ons of aan de natuur. Deze verontreiniging komt bovenop de soms niet te vermijden verontreiniging, zoals luchtvervuiling, met alle gevolgen van dien.

Ontstaan

In de afgelopen jaren ben ik etiketten gaan lezen en begrijpen. Hierdoor heb ik producten met schadelijke stoffen kunnen elimineren, zowel voeding als verzorging. Vervolgens ben ik opzoek gegaan naar de natuurlijke, duurzame variant.
Toen ik zwanger werd van mijn zoontje in 2016 begon deze zoektocht opnieuw, maar nu voor het nieuwe leven wat in mijn buik groeide. Een baby kan niet kiezen, en daarom vond ik dat ik verantwoordelijk was om hem de beste start te geven, en zo min mogelijk in aanraking te laten komen met schadelijke stoffen.
Uit ervaring weet ik daarom dat het best lastig kan zijn om uit te pluizen, en daarnaast veel tijd in beslag neemt. Doordat ik het voorwerk al heb gedaan, hoop ik dat ik het voor anderen makkelijker kan maken.
De producten in mijn webshop zijn namelijk gegarandeerd vrij van schadelijke ingrediënten, zo veel mogelijk vervaardigd uit wat de natuur te bieden heeft, waar mogelijk duurzaam en biologisch geproduceerd, absoluut dierproef-vrij en zoveel mogelijk veganistisch. En dit alles voor een eerlijke prijs.
Zo eenvoudig kan natuurlijk zijn.

Heb je vragen? Mis je producten in onze webshop die bij onze visie aansluit? Neem dan contact met ons op! Dit kan via info@vrijnatuurlijk.nl of het contactformulier.

Wil je niks missen? Volg ons dan op: