Happinesz Clean Skin Gezichtsolie

Inhoud:          30 ml

Natuurlijkegezichtsolie op basis van koudgeperste biologische oliën en etherishe oliën. Met antibacteriële eigenschappen die de huid kalmeert en poriën ontstopt. Zeer geschikt voor de huid met mee-eters en puistjes.

 24,95

SKU 8720589649019 Categorie Tags , , ,

Beschrijving

Omschrijving

Happinesz Clean Skin Gezichtsolie is op basis van biologische oliën en etherische oliën. Deze zit vol antioxidanten en vitamines A,B, C, D en E. De oliën zijn koudgeperst waardoor deze alle vitamines en voedingsstoffen blijft behouden.
De gezichtsolie is speciaal ontwikkeld voor de huid met mee-eters of puisjtes. Rijk aan antibacteriële eigenschappen die de huid kalmeert. hydrateert en poriën ontstopt.

De Happinesz Clear Skin Gezichtsolie is rijk aan anti-oxidanten en trekt snel in. Met natuurlijke etherische oliën van ylang ylang, sinaasappel en lavendel voor een heerlijke geur.

Een flesje bevat 30 ml gezichtsolie wat goed is voor 150 tot 300 keer gebruiken. Per keer is 2 tot 4 druppels voldoende om het gezicht mee in te masseren.

Happinesz Clear Skin Gezichtsolie is:
– 100 % natuurlijk
– Vegan
– Verpakt in een glazen flesje
– Vrij van schadelijke en synthetische ingrediënten

Ingrediënten
Caprylic/capric triglyceride*, Aleurites moluccana seed oil**, Simmondsia chinensis seed oil**, Rosa canina seed oil**, Parfum** Limonene***, Linalol***, Geraniol***, Citral***
** = parfum uit etherische oliën
*** = uit natuurlijke etherische oliën
* = Biologisch gecertificeerd

Merk

Happinesz

foto eigenaar vrij natuurlijk draagdoek met kind en zwanger

Heb je vragen of opmerkingen?
Neem dan contact met mij op. Mail naar bianca@vrijnatuurlijk.nl

Voor vragen over bestellingen mail naar info@vrijnatuurlijk.nl

Happinesz Gezichtsolie Clear Skin
Happinesz Clean Skin Gezichtsolie
 24,95