Review Zalf Gemaakt

Review: de fijne zalf van Zalf Gemaakt

Inhoudsopgave

Een tijdje geleden werd ik benaderd door een mama met de vraag of ik haar product eens wilde proberen. Teri Lynn, moeder van 4 jonge kinderen, heeft namelijk haar eigen natuurlijke, multifunctionele zalf ontwikkeld: Zalf Gemaakt. Ben jij opzoek naar een fijne, voedende zalf die bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten? Lees dan zeker verder!

Ingrediënten

Hoe een product ruikt, smeert of werkt is wat mij betreft niet het belangrijkste, maar wel de ingrediënten. Dus laten we daar eerst eens naar kijken.

Ingrediënten : Butyrospermum Parkii Butter, Helianthus Annuus Seed Oil*, Zinc Oxide, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Cera, Shorea Robusta Resin, Rhus Verniciflua Peel Cera, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Boswellia Serrata Oil, Linalool**, Helichrysum Italicum Extract, Calendula Officinalis Flower Extract*, Limonene**, Ascorbyl Palmitate
*uit biologische teelt
**uit etherische oliën

Het is eigenlijk heel simpel: van deze ingrediëntenlijst word ik heel blij!

Gebruik

De zalf is lekker dik en heeft een beetje de structuur van boter. Doordat het warm wordt op je huid smeert de zalf fijn uit en heb je er weinig van nodig. Het laat een vettig laagje achter wat best lang blijft zitten. Ik vind de zalf dan ook erg fijn om te gebruiken bij droge lippen of handen.

De geur is subtiel en vind ik erg aangenaam.

De zalf schijnt ook heel fijn te zijn voor de verzachting van waterpokken, kloven, eczeem of andere huidaandoeningen. Hier heb ik zelf geen ervaring mee. Jij wel? Dan ben ik erg benieuwd naar jou mening.

Zalf Gemaakt

Conclusie

Naast dat ik 100% tevreden ben over de ingrediënten, vind ik de zalf van Zalf Gemaakt een fijne all-round zalf die mijn droge handen en lippen goed verzorgt. Handig verpakt in een blikje waardoor deze ook makkelijk in je tas is mee te nemen.

De zalf is te koop op de website van Zalf Gemaakt in verschillende hoeveelheden en is verpakt in een aluminium blikje. En de prijzen zijn ook fijn. Een blikje van 10 ml kost € 6,00 en een blikje van 100 ml € 25,00.

foto eigenaar vrij natuurlijk draagdoek met kind en zwanger


Heb je vragen, opmerkingen of aanvullingen?

Stuur mij dan een mail op

bianca@vrijnatuurlijk.nl

De waardering van vrijnatuurlijk.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 45 reviews.